Inventor General Discussion

Reply
Member
tryggvis
Posts: 5
Registered: ‎01-08-2013
Message 1 of 5 (155 Views)

Wires are not displayed as rendered after they are created with harness and wire

155 Views, 4 Replies
11-13-2013 01:34 PM

Hi all

 

I am getting very frustrated here. After I create a wire it will not be displayed as a rendered wire. There is no indication of error in the wire (to sharp angle) and this is also happens for a straight wires with no turns.

 

I have made multiple revisions of an assembly and in older reviosions I can make the wires and they are shown as rendered. But in the latest revision it is not possible. In a older revision I had a harness assembly than deleted it could this have any affect?

 

Also is there any setting that hides rendered wires that I might have turned on accidently?

 

And yeah I have a student licence and the assembly has about 700 parts if that makes any difference.

 

Hope you can help

Tryggvi

Distinguished Mentor
pcrawley
Posts: 680
Registered: ‎05-23-2002
Message 2 of 5 (136 Views)

Re: Wires are not displayed as rendered after they are created with harness and

11-13-2013 04:56 PM in reply to: tryggvis

14-11-2013 1-55-44 p-m-.jpg

Peter
*Expert Elite*
JDMather
Posts: 26,359
Registered: ‎04-20-2006
Message 3 of 5 (130 Views)

Re: Wires are not displayed as rendered after they are created with harness and

11-13-2013 07:30 PM in reply to: tryggvis

tryggvis wrote:
...

 

And yeah I have a student licence ..


Student license has the same functionality.
Can you post an assembly with just one wire that exhibits this behavior?

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Member
tryggvis
Posts: 5
Registered: ‎01-08-2013
Message 4 of 5 (102 Views)

Re: Wires are not displayed as rendered after they are created with harness and

11-25-2013 01:31 PM in reply to: JDMather

Hi thanks for taking the time.

 

Here is a snapshot I took, I have tried to push the rendered display button miltiple times but nothing happens it still stays as centerline display.

On the figure below I have a yellow, generic wire 12 AWG.

 

I also did try to rebuilt all with no luck. Can this be related to the content center?

 

 

wiring_problem.PNG

Member
tryggvis
Posts: 5
Registered: ‎01-08-2013
Message 5 of 5 (93 Views)

Re: Wires are not displayed as rendered after they are created with harness and

11-25-2013 03:17 PM in reply to: tryggvis

This seems to be also the case in the Tube and Pipe environment, can't get the rendered tube only the centerline are shown.

 

No errors in the assembly file, can't figure out what is wrong.

 

 

Any help appriciated.

Tryggvi

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube