Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Expert Elite*
karthur1
Posts: 4,197
Registered: ‎04-27-2005
Message 1 of 3 (223 Views)

Weld in iAssembly fails

223 Views, 2 Replies
11-20-2012 08:22 AM

In my iAssembly, I have placed a weld.  In one of the members, I am suppressing the weld.  When I change to that member, I get an error "Weld No Spine: could not compute Weld: Possible intersection failure".  Inventor complains a little, but it does not show that Red Cross after the member is selected.

 

Why do I see that even though the weld is suppressed for that member?

 

Heres a video of what I'm seeing?

 

Thanks

 

Kirk A.

Windows 7 x64 -12 GB Ram
Intel i7-930 @ 3.60ghz
nVidia GTS 250 -1GB (Driver 301.42)
INV Pro R2013, SP1.1
Vault Basic 2013

 

 

Product Support
4donwan4
Posts: 169
Registered: ‎10-17-2012
Message 2 of 3 (189 Views)

Re: Weld in iAssembly fails

11-23-2012 09:53 PM in reply to: karthur1

I will contact you through the support case I will be sending you. I think this might be something for the development team to look at.
Regards,
Don

*Expert Elite*
karthur1
Posts: 4,197
Registered: ‎04-27-2005
Message 3 of 3 (159 Views)

Re: Weld in iAssembly fails

11-26-2012 05:29 AM in reply to: 4donwan4

I updated the case.  Hope you are enjoying Vegas.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.