Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
KevinPinks7697
Posts: 994
Registered: ‎09-10-2002
Message 1 of 3 (390 Views)

Something weird happening

390 Views, 2 Replies
07-26-2010 04:52 AM

Sometimes, when I insert a sub-assembly into one of my assembly files, I am getting  sometimes as many as 4 copies of the sub-assembly in the browser in the IPN, where in actual fact there is only one sub-assembly in the file. Has anybody had a similar problem? In this IPN, the "Accutech RF Board for Yagi" is there 3 times?

Thx

Kev

Active Contributor
artieaurora
Posts: 47
Registered: ‎07-23-2004
Message 2 of 3 (201 Views)

Re: Something weird happening

11-11-2012 08:25 AM in reply to: KevinPinks7697

was this ever solved for you? I  have been having this problem for some time now.

 

 

extra parts in ipn browser.JPG

Distinguished Contributor
KevinPinks7697
Posts: 994
Registered: ‎09-10-2002
Message 3 of 3 (136 Views)

Re: Something weird happening

11-13-2012 06:38 AM in reply to: artieaurora

Hello, no this was never solved for me . . . .still happens

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube