Inventor General Discussion

Reply
New Member
jortiz
Posts: 2
Registered: ‎12-12-2003
Message 1 of 4 (454 Views)

Licence error 0.1.0010

454 Views, 3 Replies
12-03-2003 11:01 PM
My stand alone licence is crashing and showing this error number, 0.1.0010. I've being looking for information and not even my reseler knows what to do. Does any body have solved this error?
*Shuster, Cy
Message 2 of 4 (454 Views)

Re: Licence error 0.1.0010

12-04-2003 11:41 AM in reply to: jortiz
What happens just before you get the error? Did you reboot? Did you
restore files from backup?

It means the hardware configuration has changed. Did you add or remove hard
disks? Do you have multiple OS's on this PC? Is it a laptop that runs
sometimes in a docking station, and sometimes not? Is this Inventor 7?

You will need to get a new auth code to fix this problem. But you must
still figure out the cause, or it will happen again.

--Cy--

"jortiz" wrote in message
news:f1a32da.-1@WebX.maYIadrTaRb...
My stand alone licence is crashing and showing this error number, 0.1.0010.
I've being looking for information and not even my reseler knows what to do.
Does any body have solved this error?
*Frederiksen, Lasse
Message 3 of 4 (454 Views)

Re: Licence error 0.1.0010

12-04-2003 04:02 PM in reply to: jortiz
It means "you are (profanity removed by moderator - Anne) and have to re-authorize
IV, but sometimes you can't because you are (profanity removed by moderator - Anne), and then you have to wait 2
days before you get the new code from Autodesk on the email".... thats what it
meant here anyway.....
 
For some reason IV7 lost it's serial no. during a
crash, after 2xreboot it gainted it again, but i could not authorize IV
automaticly, Autodesk said that my serial no. was invalid, therefore I had to do
it via E-mail, and that to them 2 days to figure out (after calling my VAR )...
That means 2 days uable to work in IV7.....
 
Lasse

"jortiz"
skrev i en meddelelse news:f1a32da.-1@WebX.maYIadrTaRb...My
stand alone licence is crashing and showing this error number, 0.1.0010. I've
being looking for information and not even my reseler knows what to do. Does
any body have solved this error?
New Member
jortiz
Posts: 2
Registered: ‎12-12-2003
Message 4 of 4 (454 Views)

Re:

12-12-2003 07:21 AM in reply to: jortiz
Yes my version is IS7
I will try to detect any hardware changes. The reseler told me that the daylight savings adjusment on my OS might caused the problem. I will check that out.

Thanks

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube