Inventor General Discussion

Reply
New Member
mikrik
Posts: 2
Registered: ‎02-20-2008
Message 1 of 2 (195 Views)

Inv. 2010 Routed Sys on prob - 'Encountered an improper argument'

195 Views, 1 Replies
11-25-2009 12:56 AM
Hopefully someone can help us - our Company has recently installed Inventor Routed Systems 2010, a total of 9 seats all running Windows XP systems and all fully updated.

6 seats work perfectly well, but 3 of us are experiencing problems when INventor is opened. Whenever either a new .ipt is started or an Inv. 2009 file is opened, we get an InventorVault alarm 'Encountered an improper argument' , as shown attached. The only way to proceed once the alarm has appeared is to Ctrl+Alt+Delete to close the program.

Does anyone have any suggestions as to hopw we can solve this problem.

Many thanks in anticipation

Mick Clarke Edited by: mikrik on Nov 25, 2009 8:57 AM
Active Contributor
smjanows
Posts: 39
Registered: ‎04-03-2012
Message 2 of 2 (54 Views)

Re: Inv. 2010 Routed Sys on prob - 'Encountered an improper argument'

04-24-2012 09:13 AM in reply to: mikrik

I just had the same thing come up using 2012 Pro.  I've never seen it before in 7 years of Inventor use.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube