Inventor General Discussion

Reply
Active Contributor
abscissa
Posts: 31
Registered: ‎10-05-2003
Message 1 of 5 (41 Views)

Internet Explorer Script error when using Help

41 Views, 4 Replies
11-12-2002 10:01 AM
Hi group...I'm running IV5 SP2 on Win2k SP2 with Explorer 6 and I've started getting a script error all of a sudden when using IV Help "Error Object doesn't support this property or method 'DSSPopupMenu.SetAlwaysOnTop'" I can hit yes and the help menu works fine but everytime I hit a new subject another Script Error comes up...very annoying...anyone have a clue whats causing this.
Ron
*Maas, Karl
Message 2 of 5 (41 Views)

Re: Internet Explorer Script error when using Help

11-12-2002 09:59 PM in reply to: abscissa


--
K

 

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Hi
group...I'm running IV5 SP2 on Win2k SP2 with Explorer 6 and I've started
getting a script error all of a sudden when using IV Help "Error Object
doesn't support this property or method 'DSSPopupMenu.SetAlwaysOnTop'" I can
hit yes and the help menu works fine but everytime I hit a new subject another
Script Error comes up...very annoying...anyone have a clue whats causing this.

Ron
*Glenn
Message 3 of 5 (41 Views)

Re:

11-13-2002 02:56 AM in reply to: abscissa
If Karl's suggestion still doesn't solve the
problem, try
Knowledge Base ID
TS75846:


 

Glenn


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">



--
K

 

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Hi
group...I'm running IV5 SP2 on Win2k SP2 with Explorer 6 and I've started
getting a script error all of a sudden when using IV Help "Error Object
doesn't support this property or method 'DSSPopupMenu.SetAlwaysOnTop'" I can
hit yes and the help menu works fine but everytime I hit a new subject
another Script Error comes up...very annoying...anyone have a clue whats
causing this.
Ron
Active Contributor
abscissa
Posts: 31
Registered: ‎10-05-2003
Message 4 of 5 (41 Views)

Re:

11-13-2002 03:59 AM in reply to: abscissa
I have tried both suggestions with no results...still getting errors. Any other suggestions.
Ron
*Glenn
Message 5 of 5 (41 Views)

Re:

11-13-2002 07:17 AM in reply to: abscissa
Ron,

 

This Microsoft Knowledge Base article lists a dozen
of different suggestions:

 


 

Hope that helps,

Glenn


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
I
have tried both suggestions with no results...still getting errors. Any other
suggestions.
Ron

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube