Inventor General Discussion

Reply
Valued Contributor
jhagarty
Posts: 50
Registered: ‎03-19-2003
Message 1 of 5 (52 Views)

Files Getting Deleted Unexpectedly

52 Views, 4 Replies
10-30-2002 10:19 PM
Two different times in the last couple of days I've had files get deleted, I'm assuming by Inventor. Both times they were .ipt files. Has anyone else had this happen? Luckily I backup every day. I'm the only one on the project so I know no one else would delete them. Been using IV for 2 years now and this is the first time I've had this problem. Jim
*Radlin, David
Message 2 of 5 (52 Views)

Re: Files Getting Deleted Unexpectedly

10-30-2002 10:47 PM in reply to: jhagarty
I have seen this happen when the network
connection was lost while a file was open for editting.

 

Dave


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Two
different times in the last couple of days I've had files get deleted, I'm
assuming by Inventor. Both times they were .ipt files. Has anyone else had
this happen? Luckily I backup every day. I'm the only one on the project so I
know no one else would delete them. Been using IV for 2 years now and this is
the first time I've had this problem. Jim
Distinguished Contributor
jmartzig
Posts: 609
Registered: ‎12-01-2003
Message 3 of 5 (52 Views)

Re:

10-30-2002 11:19 PM in reply to: jhagarty
ditto what dave just said. -Joe
Distinguished Contributor
deckart
Posts: 106
Registered: ‎11-17-2003
Message 4 of 5 (52 Views)

Re: Files Getting Deleted Unexpectedly

10-30-2002 11:41 PM in reply to: jhagarty
Same thing would happen to me when the network would hiccup. But, I could always retrieve the lost file using a Novell "salvage" application. Our IT mgr says that if we didn't have a Novell server, the files would be lost completely.
New Member
jrowley
Posts: 2
Registered: ‎11-03-2002
Message 5 of 5 (52 Views)

Re:

11-01-2002 10:24 PM in reply to: jhagarty
Your IT manager is correct. This was a problem back when we first started using IV in V5.0. I don't understand how they can go thru 2 service packs and another major release and still not have this problem resolved.

Are you listening Autodesk?

Jon Rowley

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube