Inventor General Discussion

Reply
*Pro
Dennis_Jeffrey
Posts: 1,369
Registered: ‎12-15-2003
Message 21 of 23 (867 Views)

Re: Cannot find Content Center - Inventor 2011

04-07-2011 01:20 PM in reply to: bmdesign

Need more information on your system.

 

http://teknigroup.com/support/Inventor/Howto.html

 

Also, did you follow these steps when installing?

 

http://teknigroup.com/tutorials/InstallAdsk2009.html

 

 

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
____________________________________________________________
Dennis Jeffrey, Author and Manufacturing Trainer, Autodesk Inventor Certified Expert
Autodesk Manufacturing Implementation Certified Expert
Autodesk Silver Manufacturing Partner

Subscribe to the free digital "The Creative Inventor Magazine" now available at: http://teknigroup....

XP64 SP2, GeForce 9800GT-1GB, Driver: 6.14.12.7061, 8GB Ram, AMD Athlon II 3.2 Ghz
Laptop: Win7-64 Pro, 4GB, ATI Graphics on board, 2012 Ultimate, IV2011 or 2010 Pro, all SP's
Distinguished Contributor
bmdesign
Posts: 337
Registered: ‎03-20-2011
Message 22 of 23 (852 Views)

Re: Cannot find Content Center - Inventor 2011

04-07-2011 10:26 PM in reply to: Dennis_Jeffrey

I've called CAD-quality (the local distributor) today and waiting for their call-back.

 

Exactly what info have I not given? (sorry to say but the page you refer to is almost using CAPS itself - it's not clear.)

 

Windows 7 SP1 Home 32-bit (Finnish) 

AutoCAD Inventor Professional Suite 2011 (with and without SP1)

No Inventor hotfixes installed (I think)

Microsoft Security Essentials (as virus checker)

Mac Mini 4GB with BootCamp

I'm running as user with administrative privileges. Have tried to keep the UAC disabled and virus checking off as Autodesk recommends, but I don't think that would be the cause.

 

Content Center *has* worked for me some 1-2 months ago. What's happened since - I don't know.

 

I spent half of yesterday uninstalling and re-installing and repairing in all possible combinations. Always, the Content Center icon under Manage > Project remains disabled.

 

p.s. the second page you referred to says "local dive". :smileywink:   See, I'm good with details.  

Asko Kauppi

IT guy into Cleantech. Aiming to bridge public transport to 21st century solutions.
Distinguished Contributor
bmdesign
Posts: 337
Registered: ‎03-20-2011
Message 23 of 23 (849 Views)

Re: Cannot find Content Center - Inventor 2011

04-07-2011 11:25 PM in reply to: bmdesign

With the help of CAD-quality, my issue is solved.

 

At Tools > Add-ins, for some reason, the Content Center add-in was not being loaded. Now it is and all is back to normal.

 

Those settings are probably in some user configuration file that persisted over multiple uninstalls and complete reinstalls. Heh. :smileyhappy:

 

What Autodesk could do about this (just a suggestion) is to hint at the add-in thingy if the Configure Content Center icon in Manage > Projects is dimmed. That would have been enough to point me in the right direction.

Asko Kauppi

IT guy into Cleantech. Aiming to bridge public transport to 21st century solutions.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube