Inventor Fusion

Reply
New Member
srivat1
Posts: 2
Registered: ‎02-10-2013
Message 1 of 12 (476 Views)

Stuck on wired display

476 Views, 11 Replies
02-10-2013 02:02 AM

 

The problem is that i keep on trying to change the display to shaded but it doesn't change, before when i used to make a cube it used to be a grey 3-d shape but now this is what I get. Even the visual and physical materials cant be changed

 

Screen Shot 2013-02-10 at 5.55.16 PM.png

Board Manager
Phil.E
Posts: 264
Registered: ‎06-29-2012
Message 2 of 12 (458 Views)

Re: Stuck on wired display

02-15-2013 09:37 AM in reply to: srivat1

Hi,

Have you checked for new video drivers?

Regards,

 



Phil Eichmiller
Software QA Engineer
Fusion Quality Assurance Team
Autodesk, Inc.

Member
xkoh
Posts: 4
Registered: ‎02-17-2013
Message 3 of 12 (451 Views)

Re: Stuck on wired display

02-17-2013 05:11 PM in reply to: srivat1

I am having the same issue. My drivers are all up to date, since i am using a mac (driver updates come with system updates). Any idea how to fix this?

Board Manager
Phil.E
Posts: 264
Registered: ‎06-29-2012
Message 4 of 12 (436 Views)

Re: Stuck on wired display

02-19-2013 03:01 PM in reply to: xkoh

On Mac, are you in power saver mode or using a VM?



Phil Eichmiller
Software QA Engineer
Fusion Quality Assurance Team
Autodesk, Inc.

Member
xkoh
Posts: 4
Registered: ‎02-17-2013
Message 5 of 12 (428 Views)

Re: Stuck on wired display

02-19-2013 08:03 PM in reply to: srivat1

no, I am not on power saver or using a VM. I am running everything normally. I even tried resetting the computer, updating all drivers, etc.

 

Board Manager
Phil.E
Posts: 264
Registered: ‎06-29-2012
Message 6 of 12 (423 Views)

Re: Stuck on wired display

02-20-2013 08:26 AM in reply to: xkoh

Sorry, but a couple more questions:

 

What is your graphics card?

 

Mac model and OS:



Phil Eichmiller
Software QA Engineer
Fusion Quality Assurance Team
Autodesk, Inc.

Member
xkoh
Posts: 4
Registered: ‎02-17-2013
Message 7 of 12 (419 Views)

Re: Stuck on wired display

02-20-2013 03:26 PM in reply to: Phil.E

MacBookPro 6,2 (Mid 2010 Model) (High-res display)

Core i7

GPU: Nvidia GeForce GT 330M

 

OS: Mac OS X 10.8.2

Board Manager
Phil.E
Posts: 264
Registered: ‎06-29-2012
Message 8 of 12 (388 Views)

Re: Stuck on wired display

02-27-2013 04:28 PM in reply to: srivat1

Thanks for your information! I need a little more:

What language/locale is your OS set on?



Phil Eichmiller
Software QA Engineer
Fusion Quality Assurance Team
Autodesk, Inc.

Member
xkoh
Posts: 4
Registered: ‎02-17-2013
Message 9 of 12 (382 Views)

Re: Stuck on wired display

02-27-2013 07:35 PM in reply to: Phil.E

It is set to English, and it's location is United States. 

Employee
Wendy.Chen_Autodesk
Posts: 22
Registered: ‎09-23-2008
Message 10 of 12 (291 Views)

Re: Stuck on wired display

04-08-2013 10:48 PM in reply to: srivat1

Thanks for bringing up the issue, Now we have logged defect UP-5832 to track the issue.

 

BTW, I also met the issue one time, it is just because that i don't install the complete material library. So you can have a try to see whether can solve the issue. Thanks.

Autodesk ACRD Fusion 360 QA

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube