Inventor Fusion

Inventor Fusion

Reply
New Member
kapilsudh
Posts: 1
Registered: ‎02-20-2013
Message 1 of 2 (279 Views)

Assembly does not move in animation

279 Views, 1 Replies
02-20-2013 03:45 PM

Hi

I have autodesk invenmtor fusion for mac. I created an assembly with two components. One component is fixed on second one (rigid) and this second component is assigned with a sliding assembly on grounded component. When I do the animation, slider moves but the first component with rigid joint does not move with slider!! Any suggestion and clues as what I am doing wrong?

Sudhanshu

 

Board Manager
Phil.E
Posts: 278
Registered: ‎06-29-2012
Message 2 of 2 (261 Views)

Re: Assembly does not move in animation

02-22-2013 11:34 AM in reply to: kapilsudh

Hi,

 

Nice to see your work with Fusion! You can get what you want by these steps:

  1. Right click on the slider joint
  2. Pick Animate Model

(Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question)

 

 



Phil Eichmiller
Software QA Engineer
Fusion Quality Assurance Team
Autodesk, Inc.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.