Inventor Fusion

Reply
New Member
kapilsudh
Posts: 1
Registered: ‎02-20-2013
Message 1 of 2 (258 Views)

Assembly does not move in animation

258 Views, 1 Replies
02-20-2013 03:45 PM

Hi

I have autodesk invenmtor fusion for mac. I created an assembly with two components. One component is fixed on second one (rigid) and this second component is assigned with a sliding assembly on grounded component. When I do the animation, slider moves but the first component with rigid joint does not move with slider!! Any suggestion and clues as what I am doing wrong?

Sudhanshu

 

Board Manager
Phil.E
Posts: 273
Registered: ‎06-29-2012
Message 2 of 2 (240 Views)

Re: Assembly does not move in animation

02-22-2013 11:34 AM in reply to: kapilsudh

Hi,

 

Nice to see your work with Fusion! You can get what you want by these steps:

  1. Right click on the slider joint
  2. Pick Animate Model

(Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question)

 

 



Phil Eichmiller
Software QA Engineer
Fusion Quality Assurance Team
Autodesk, Inc.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube