Inventor Engineer-to-Order

Reply
Distinguished Contributor
Lesoux
Posts: 149
Registered: ‎03-12-2012
Message 1 of 7 (250 Views)

VS issue!

250 Views, 6 Replies
02-01-2013 08:20 AM

When I try to copy some desing in Design Navigator throigh the opton "Save copy as" everything is good. I have new desing with old name in case using <%%DisplayName ("name")> _. Hovewer, when I try to change this name, design name in Design Navigator still old.

 

Any ideas?

 

1.jpg

Win7 x64
Xeon X5647
24 Gb RAM
Quadro FX 6000

Inventor 2013
ETO 6.1, Build 140.
Distinguished Contributor
Lesoux
Posts: 149
Registered: ‎03-12-2012
Message 2 of 7 (246 Views)

Re: VS issue!

02-01-2013 08:30 AM in reply to: Lesoux

One more issue.

 

If I try to replace design through changing parent design name, the target design still stay on the old place.

 

1.jpg

Win7 x64
Xeon X5647
24 Gb RAM
Quadro FX 6000

Inventor 2013
ETO 6.1, Build 140.
Employee
MjDeck
Posts: 958
Registered: ‎02-24-2009
Message 3 of 7 (233 Views)

Re: VS issue!

02-01-2013 01:48 PM in reply to: Lesoux

Please try closing the solution in Visual Studio, and then opening it again.



Mike Deck
Software Developer
DLS - Mechanical Design
Autodesk, Inc.

Distinguished Contributor
Lesoux
Posts: 149
Registered: ‎03-12-2012
Message 4 of 7 (213 Views)

Re: VS issue!

02-04-2013 07:41 AM in reply to: MjDeck

I know about that. But it's not the solution of problem.

Win7 x64
Xeon X5647
24 Gb RAM
Quadro FX 6000

Inventor 2013
ETO 6.1, Build 140.
Employee
amandamao
Posts: 69
Registered: ‎07-30-2008
Message 5 of 7 (197 Views)

Re: VS issue!

02-04-2013 10:09 PM in reply to: Lesoux

Not easy to see with our designs, would you mind providing your design files for us to replicate the issue?

 

Thanks,

Amanda

Distinguished Contributor
Lesoux
Posts: 149
Registered: ‎03-12-2012
Message 6 of 7 (189 Views)

Re: VS issue!

02-05-2013 08:26 AM in reply to: amandamao

It doesn't matter what files use. The problem is with VS. After renaming nothing changing with design names or them location. After reopening everything is OK.

Win7 x64
Xeon X5647
24 Gb RAM
Quadro FX 6000

Inventor 2013
ETO 6.1, Build 140.
Distinguished Contributor
Lesoux
Posts: 149
Registered: ‎03-12-2012
Message 7 of 7 (187 Views)

Re: VS issue!

02-05-2013 08:28 AM in reply to: Lesoux

I'm talking about display names, not file or design names.

Win7 x64
Xeon X5647
24 Gb RAM
Quadro FX 6000

Inventor 2013
ETO 6.1, Build 140.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube