Inventor Engineer-to-Order

Reply
New Member
EricBailey7549
Posts: 1
Registered: ‎11-21-2011
Message 1 of 2 (86 Views)

Simple installation question

86 Views, 1 Replies
09-28-2012 06:09 AM

I inherited an ETO 2013 server installation problem.  From the docs I've read, I see that .NET 3.5.1 must be installed first when installing ETO on a Windows Server 2008.  My question is this, if this wasn't done (.NET 3.0 is installed), will I need to uninstall ETO Server and start over, installing .NET 3.5.1 first?

 

Thanks, in advance, for your answers.

 

Eric

Employee
scott.anderson
Posts: 19
Registered: ‎07-16-2012
Message 2 of 2 (76 Views)

Re: Simple installation question

09-28-2012 08:53 AM in reply to: EricBailey7549

Hi Eric,

 

One customer reported that enabling the server role after installing ETO Server and then rebooting the server solved the problem, but we haven't tested that thoroughly, so you may want to uninstall ETO Server, enable the server role, and then reinstall ETO Server to be safe.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube