Inventor Customization

Reply
Active Contributor
Posts: 38
Registered: ‎04-25-2002
Message 1 of 2 (86 Views)

AddIn Cache?

86 Views, 1 Replies
05-01-2012 01:11 AM

Hello,

 

since a few days I'm running into a very strange problem:

I wrote an AddIn for Inventor 2011 (x64) which works fine. This AddIn uses an "external" class library named config.dll which is for configuration. Usually when changing some code I just replace the config.dll. No Problem by months. Since a few days newer config.dll is ignored. Even when I replace config.dll with a file containing rubbish, the old config.dll is loaded. From where???? This drives me crazy.

 

System:

Win 7 (64), Inventor (64), "old" register method using regasm.exe

 

Thanks for help.

 

Christoph

 

 

Active Contributor
Posts: 38
Registered: ‎04-25-2002
Message 2 of 2 (80 Views)

Re: AddIn Cache?

05-01-2012 09:55 AM in reply to: C-Hoppen

A few minutes ago I DELETED the config.dll, but my AddIn still starts propertly and runs the old config code. :smileyfrustrated:

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube