Installation & Licensing

Reply
Distinguished Mentor
Moshe-A
Posts: 738
Registered: ‎09-14-2003
Message 1 of 3 (77 Views)

can not install Revit2013

77 Views, 2 Replies
02-23-2014 02:49 AM

Hi Guys,

 

i have installed Revit2014 (& AutoCAD 2014) on a win7/64 - 8gb machine

the user on his current project still need to work on Revit2013

 

i did try to install revit2013,  setup starts but stuck there (initializing....)

Net Framework 4.5 is installed

 

what could be the reason?

 

thanks in advance

Moshe

 

Product Support
david.lau
Posts: 1,351
Registered: ‎06-18-2008
Message 2 of 3 (49 Views)

Re: can not install Revit2013

02-24-2014 02:06 PM in reply to: Moshe-A

It could be Autodesk 360/Sync or .NET.  I would remove them from the control panel and try the install again.



David Lau
Distinguished Mentor
Moshe-A
Posts: 738
Registered: ‎09-14-2003
Message 3 of 3 (36 Views)

Re: can not install Revit2013

02-25-2014 04:06 PM in reply to: david.lau

David hi,

 

it was a deplyment installation so there was a need to adjust the depoly setup and it worked.

 

thank you very much

Moshe

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube