Installation & Licensing

Reply
Valued Contributor
steamer90638
Posts: 54
Registered: ‎07-20-2006
Message 1 of 3 (95 Views)

WG 2013 APSX ERROR

95 Views, 2 Replies
10-01-2012 02:00 PM

I'm installing Wworkgroup on a 2008 r2 server. I'm getting error in the install,

 

ASPX file failed to run at URL   localhost:80/TestASP/TestASPNet.aspx.The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.

 

Cant seem to get this resolved. Here is the full error log attached

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Product Support
david.lau
Posts: 1,351
Registered: ‎06-18-2008
Message 2 of 3 (77 Views)

Re: WG 2013 APSX ERROR

10-03-2012 08:11 AM in reply to: steamer90638

What Autodesk product are you trying to install?



David Lau
Valued Contributor
steamer90638
Posts: 54
Registered: ‎07-20-2006
Message 3 of 3 (74 Views)

Re: WG 2013 APSX ERROR

10-03-2012 09:46 AM in reply to: david.lau

Thanks for your reply, the product was WorkGroup 2013, I got the problem resolved by changing the default .Net to 4.0 from 2.0.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube