Installation & Licensing

Reply
Contributor
flipdarkfuture
Posts: 15
Registered: ‎02-11-2012
Message 1 of 3 (250 Views)

Starting clean install of Inventor 2012, trouble removing language pack

250 Views, 2 Replies
08-24-2012 07:48 PM

Since many of the materials in my library were absent, and a few other features in Inventor were missing, I decided to start again and uninstall the program.

 

So I did that. I uninstalled it and it's associated language pack, along with the service manager and libraries.

 

But I keep running into an issue when installing fresh. It allows the Design Review and Fusion programs to be installed, but Autodesk Vault, Inventor and the content libraries are grayed out with a large red x next to them.

 

It keeps saying that the language pack has already been installed, and that this is whats stopping my clean reinstall of Inventor.

 

So I downloaded a uninstall tool for the language pack but it won't budge,

 

It saying this 'error applying transforms. Verify that specialized transform paths are valid.

 

I'm good with computers, but not that good. Is my problem clear enough?

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,522
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 3 (211 Views)

Re: Starting clean install of Inventor 2012, trouble removing language pack

08-27-2012 11:28 AM in reply to: flipdarkfuture

To Diagnose and Fix installation problems automatically, please see the new Microsoft tool for this here:

http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall

For more information on the Autodesk KB Support article concerning the clean uninstall of Autodesk products, see this link:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=2887771&linkID=9240617

For all other installation problems consider using the Microsoft Installer Clean Up Utility. For more information on this program, please my forum post here:

http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/Microsoft-Installer-Clean-Up-Utility-for-Add-Re...

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Contributor
flipdarkfuture
Posts: 15
Registered: ‎02-11-2012
Message 3 of 3 (195 Views)

Re: Starting clean install of Inventor 2012, trouble removing language pack

09-03-2012 05:33 PM in reply to: flipdarkfuture

Okay then. I've tried the Fix It tool, and the language pack has shown up in the list of programs. I've selected it and confirmed it's uninstallation along with cleanup.

 

But while in the installer for Inventor 2012, it still says that the language pack has been installed. What?

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube