Installation & Licensing

Reply
New Member
minaolenvv
Posts: 1
Registered: ‎09-17-2013
Message 1 of 7 (4,179 Views)

Revit 2014 viewer mode

4179 Views, 6 Replies
09-17-2013 06:55 AM

Hi,

 

I have the serial number and product key, but why when I using Revit 2014 it still says that I am using a viewer mode which means I cannot save, publish, export and print. Any one have some idea how to solve this problem? Thanks in advance~

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,936
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 7 (4,173 Views)

Re: Revit 2014 viewer mode

09-17-2013 07:18 AM in reply to: minaolenvv

Welcome to the community.  Is your product network licensed or stand-alone?

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,159
Registered: ‎09-13-2007
Message 3 of 7 (4,158 Views)

Re: Revit 2014 viewer mode

09-17-2013 08:45 AM in reply to: TravisNave

did you also open the right program?

there are 2 in the start menu a revit 2014 icon and a revit 2014 viewer icon

Product Support
dembkod
Posts: 503
Registered: ‎05-26-2010
Message 4 of 7 (4,145 Views)

Re: Revit 2014 viewer mode

09-17-2013 10:21 AM in reply to: minaolenvv

minaolenvv,

 

Hello. You either loaded the viewer or have not activated the product. Did you ever activate your copy of Revit? When you start the program, does it ask you to activate? If not:

  1. Click the drop-down next to the ? at the top right of the screen
  2. Click “About Autodesk Revit…”.
  3. Click “Product Information”
  4. Click “Activate” and follow the prompts

 

Thank you for taking part in our community!



David Dembkoski
New Member
jacob.742
Posts: 1
Registered: ‎01-15-2014
Message 5 of 7 (2,682 Views)

Re: Revit 2014 viewer mode

01-18-2014 05:45 PM in reply to: dembkod

it is just poping up the viewer mode 

Contributor
esorensen
Posts: 13
Registered: ‎01-02-2014
Message 6 of 7 (2,633 Views)

Re: Revit 2014 viewer mode

01-20-2014 08:58 PM in reply to: minaolenvv

I'm having the same issue, only happens when I check out a license, if anyone finds a solution to this can they please publish it? I'm running the Infrastructure design suite.

New Member
Seguin
Posts: 1
Registered: ‎03-25-2010
Message 7 of 7 (2,351 Views)

Re: Revit 2014 viewer mode

02-06-2014 06:06 AM in reply to: minaolenvv

In the LICPATH.LIC, put the IP adress of the network licence server instead of the 0.

This worked for me.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube