Installation & Licensing

Reply
Member
Posts: 4
Registered: ‎12-19-2007
Message 1 of 7 (623 Views)
Accepted Solution

Raster Design 2013 "No license found"

623 Views, 6 Replies
01-31-2013 08:54 AM

I am trying to use our 2013 raster design software with our 2013 civil 3d. I have triple check that the serial # and product key used match the numbers provided on subscription center. It should be noted that we have three seats and none of them work. I get a "No license found" error when I open the raster program. Please help!

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,813
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 7 (616 Views)

Re: Raster Design 2013 "No license found"

01-31-2013 09:15 AM in reply to: mraines5995

is this a network license?

Member
Posts: 4
Registered: ‎12-19-2007
Message 3 of 7 (614 Views)

Re: Raster Design 2013 "No license found"

01-31-2013 09:20 AM in reply to: DarrenP
2013 civil 3d (network) 2013 raster (stand alone) Marc Raines Project Engineer Bush & Gudgell, Inc. mraines@bushandgudgell.com :blocked::mailto:mraines> Office (435) 673-2337 Cell (435) 668-5293:blocked::mailto:mraines>
Community Manager
philip.s
Posts: 2,226
Registered: ‎09-27-2011
Message 4 of 7 (611 Views)

Re: Raster Design 2013 "No license found"

01-31-2013 09:21 AM in reply to: mraines5995

Hi Marc,

 

It looks like you have both network and standalone licenses of Civil 3D. I believe what Darren was hinting towards, is that the licensing between the 2 has to match up, standalone with standalone or network with network. Raster Design is an 'add-on' to AutoCAD so mixing and matching the different licensing types is not supported.



Philip Schmelzer
Member
Posts: 4
Registered: ‎12-19-2007
Message 5 of 7 (610 Views)

Re: Raster Design 2013 "No license found"

01-31-2013 09:21 AM in reply to: DarrenP

2013 civil 3d (network)

2013 raster (stand alone)

Member
Posts: 4
Registered: ‎12-19-2007
Message 6 of 7 (610 Views)

Re: Raster Design 2013 "No license found"

01-31-2013 09:22 AM in reply to: philip.s

That's what I feared, thanks.

*Expert Elite*
dgorsman
Posts: 4,705
Registered: ‎10-12-2006
Message 7 of 7 (563 Views)

Re: Raster Design 2013 "No license found"

01-31-2013 03:37 PM in reply to: mraines5995

Not entire accurate - we run stand-alone AutoCAD licenses with network Raster Design licenses (there was a *huge* stink over this a few releases back).  The other way 'round, network licensed CAD with stand-alone Raster, doesn't work.

----------------------------------
If you are going to fly by the seat of your pants, expect friction burns.
Adopt. Adapt. Overcome. Or be overcome.
A good question will be halfway to a good answer.


You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube