Installation & Licensing

Reply
New Member
trainkid93
Posts: 1
Registered: ‎05-10-2011
Message 1 of 2 (63 Views)

Problems reinstalling Inventor 2010 Educational after Windows system restore

63 Views, 1 Replies
02-15-2012 10:05 PM

My computer is running Windows XP. It goes through the installation but quits after failing to install .NET framework runtime 3.5 SP1. What do I need to do?

Product Support
david.lau
Posts: 1,351
Registered: ‎06-18-2008
Message 2 of 2 (56 Views)

Re: Problems reinstalling Inventor 2010 Educational after Windows system restore

02-16-2012 10:27 AM in reply to: trainkid93

On Windows XP,  see if you can unisntall .NET 3.5 SP1 and then install it from the Microsoft site.

 

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=22



David Lau

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube