Installation & Licensing

Reply
*Chapman, Warwick
Message 1 of 3 (115 Views)

Please ASSIST!

115 Views, 2 Replies
06-12-2000 04:44 AM
I recently replaced the motherboards in four of the AutoCAD 2000 machine, as
they had been giving problems. They are Gigabyte GA5AA Socket 7 boards with
Cyrix P200+ MX processors and a 32MB DIMM in each.

For some reason AutoCAD will not install on them. The silent install returns
an error along the lines of the following:

"Install cannot create target directory"

Please, if there are ANY ideas, let me know, I need to resolve this ASAP.

Thanks
Budgee
------
IT Assistant
Glenwood High School, Durban, South Africa
Phone: +27 31 2055241
Cell: +27 83 7797094
E-mail: budgee@ghs.kzn.school.za
Web: www.ghs.kzn.school.za
*Diercks, Skip
Message 2 of 3 (115 Views)

Re: Please ASSIST!

06-12-2000 11:31 AM in reply to: *Chapman, Warwick
At what point in the install do you get this? Are you loading AutoCAD into
a sub directory? Ocassionally I have found applications that will not
create a directory and then install to it if the main folder does not exist.
ie. Install to c:\program files\autocad and the folder program files does
not exist. The installer cannot create the Autocad subfolder and is not
trying to creat the program files folder. Just a shot in the dark. Let me
know if this helps.

Skip

Warwick Chapman wrote in message ...
>I recently replaced the motherboards in four of the AutoCAD 2000 machine,
as
>they had been giving problems. They are Gigabyte GA5AA Socket 7 boards with
>Cyrix P200+ MX processors and a 32MB DIMM in each.
>
>For some reason AutoCAD will not install on them. The silent install
returns
>an error along the lines of the following:
>
>"Install cannot create target directory"
>
>Please, if there are ANY ideas, let me know, I need to resolve this ASAP.
>
>Thanks
>Budgee
>------
>IT Assistant
>Glenwood High School, Durban, South Africa
>Phone: +27 31 2055241
>Cell: +27 83 7797094
>E-mail: budgee@ghs.kzn.school.za
>Web: www.ghs.kzn.school.za
>
*Chapman, Warwick
Message 3 of 3 (115 Views)

Re:

06-13-2000 02:00 AM in reply to: *Chapman, Warwick
Thanks, I sorted it out. it seems that the install will not proceed unless
the ADLM is running properly.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube