Installation & Licensing

Reply
*Expert Elite*
LisaDrago
Posts: 1,361
Registered: ‎05-08-2009
Message 11 of 16 (102 Views)

Re: Network not seen during installation

09-20-2013 11:09 AM in reply to: DarrenP
Security is turned off.

If this helped solve your issue - remember to 'accept as solution' to help other find answers!
You can't think AutoCAD and run Revit.
Email: LisaDragoEE@gmail.com
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,936
Registered: ‎01-14-2005
Message 12 of 16 (102 Views)

Re: Network not seen during installation

09-20-2013 11:09 AM in reply to: LisaDrago

LisaDrago wrote:
We tried the IP address and it still will not activate the next button.

How can we check the ports? Trying to look it up - have not done that before...

Using Internet Explorer only, try:

 

http://servername:2080

http://servername:27000

 

You should get a jargon response if the ports are open.  Otherwise, I suspect a Firewall issue is causing your problem.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
*Expert Elite*
LisaDrago
Posts: 1,361
Registered: ‎05-08-2009
Message 13 of 16 (101 Views)

Re: Network not seen during installation

09-20-2013 11:11 AM in reply to: TravisNave
We checked the. Both and they area open.

If this helped solve your issue - remember to 'accept as solution' to help other find answers!
You can't think AutoCAD and run Revit.
Email: LisaDragoEE@gmail.com
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,936
Registered: ‎01-14-2005
Message 14 of 16 (99 Views)

Re: Network not seen during installation

09-20-2013 11:14 AM in reply to: LisaDrago

Verify that you have turned on Network Discovery in the Network and Sharing Center.  Also, you might want to verify you have an administrative share set up on the server hard drive.  For example, \\servername\c$

 

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
*Expert Elite*
LisaDrago
Posts: 1,361
Registered: ‎05-08-2009
Message 15 of 16 (98 Views)

Re: Network not seen during installation

09-20-2013 11:17 AM in reply to: LisaDrago
Alright guys... You have to promise not to laugh at me....😳

So we didn't put the serial number in.... Okay...I said no laughing.....

I will certainly out my dunce cap on for that...
Thanks for your help...
LD


If this helped solve your issue - remember to 'accept as solution' to help other find answers!
You can't think AutoCAD and run Revit.
Email: LisaDragoEE@gmail.com
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,936
Registered: ‎01-14-2005
Message 16 of 16 (86 Views)

Re: Network not seen during installation

09-20-2013 11:20 AM in reply to: LisaDrago

You are not allowed to be mean to me anymore!  :smileyvery-happy:

 

Glad you are up and running Lisa.  Nothing wrong with self-deprecation.  We all have our moments.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube