Installation & Licensing

Reply
Active Member
TsahiReznik2979
Posts: 10
Registered: ‎01-23-2012
Message 1 of 18 (1,879 Views)
Accepted Solution

Maya 2014 LTU doesn't open

1879 Views, 17 Replies
06-18-2013 11:05 AM

I'm trying to reinstall Maya 2014.

I exported the license with LTU before I uninstalled.

Now, after the new installation the LTU doesn't even open.

 

I tried re-activating the product online with the original request code I got in the mail,

but it tells me the code is not correct.

 

Can some one help? This is quite urgent.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,538
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 18 (1,877 Views)

Re: Maya 2014 LTU doesn't open

06-18-2013 11:22 AM in reply to: TsahiReznik2979

Forget the LTU.  It fails 11 out of 10 times.

 

Just reactivate on your other computer as your 2nd use activation, per the EULA.

 

If it won't activate automagically, then contact Autodesk Activations for a new activation code.  Your old one from the other computer won't work. 

 

You can use the online method to activate your license here:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/item?id=18424632&siteID=123112

Or you can can call Autodesk Product Registration and Authorization:

http://en.autodesk.ca/adsk/servlet/index?siteID=9719649&id=9830778

1-800-551-1490 > Option 1 (English) > Option 1 > (Stand-alone)

Asia / Pacific: 65.6735.5688
Europe / Middle East / Asia: 41.32.723.9595

You will need to provide your serial number and the request code.


 

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Employee
ankushved
Posts: 32
Registered: ‎10-21-2011
Message 3 of 18 (1,865 Views)

Re: Maya 2014 LTU doesn't open

06-18-2013 09:48 PM in reply to: TsahiReznik2979

Which Product key/ product code are you using? It should be using 657F1 for Maya 2014. 



Thanks & Regards,
Ankush Ved

Employee
ankushved
Posts: 32
Registered: ‎10-21-2011
Message 4 of 18 (1,864 Views)

Re: Maya 2014 LTU doesn't open

06-18-2013 09:51 PM in reply to: TsahiReznik2979
Have a look at this document as well, probably will help you out:
http://docs.autodesk.com/INSTALL_LICENSE/2014/ENU/Autodesk%20Installation%20Help/files/GUID-D5F19435...


Thanks & Regards,
Ankush Ved

Active Member
TsahiReznik2979
Posts: 10
Registered: ‎01-23-2012
Message 5 of 18 (1,858 Views)

Re: Maya 2014 LTU doesn't open

06-18-2013 11:50 PM in reply to: ankushved
Yes. That's the product key I used during export.
But the LTU doesn't even open now, so I can't use it for import.
Active Member
TsahiReznik2979
Posts: 10
Registered: ‎01-23-2012
Message 6 of 18 (1,858 Views)

Re: Maya 2014 LTU doesn't open

06-18-2013 11:52 PM in reply to: ankushved
This is instructions how to use LTU, when it does open.
Not helpful, but thanks.
Active Member
TsahiReznik2979
Posts: 10
Registered: ‎01-23-2012
Message 7 of 18 (1,858 Views)

Re: Maya 2014 LTU doesn't open

06-18-2013 11:54 PM in reply to: TravisNave

Thanks T

I read in many placed the LTU hardly ever works.

I tried your online activation method, asking for a new activation code.

Waiting to hear from Autodesk on that.

 

but where do I place that? 

Do I need to uninstall and install again? 

I mean, when I try to open the installed Maya there's no activation option,

it just tells me there's no license.

 

 

Member
Posts: 4
Registered: ‎04-11-2013
Message 8 of 18 (1,849 Views)

Re: Maya 2014 LTU doesn't open

06-19-2013 12:23 AM in reply to: TsahiReznik2979
What is the command or steps you are following for launching LTU? Can you attach some screenshots?
Active Member
TsahiReznik2979
Posts: 10
Registered: ‎01-23-2012
Message 9 of 18 (1,847 Views)

Re: Maya 2014 LTU doesn't open

06-19-2013 12:53 AM in reply to: ankushvedautodesk
I just go to the start menu,
and press the icon:
License Transfer Utility - Maya 2014
Member
Posts: 4
Registered: ‎04-11-2013
Message 10 of 18 (1,842 Views)

Re: Maya 2014 LTU doesn't open

06-19-2013 01:13 AM in reply to: TsahiReznik2979
Try this:
Open Terminal and type in the following command and then run Enter
/Applications/Autodesk/Adlm/R7/LTU.app/Contents/MacOS/LTU 657F1 2014.0.0.F -d "SA"
This should open up LTU. Let me know the outcome.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube