Installation & Licensing

Reply
New Member
Theiamania
Posts: 2
Registered: ‎07-05-2012
Message 1 of 3 (609 Views)

Maya 2013 for Mcc OS Installation problems!

609 Views, 2 Replies
07-06-2012 12:37 AM

Hallo everybody,

I installed Maya 2013 but it didn't work (I reiceved this errror message (error -104):

 

License was not obtained

License method:

environment variable MAYA_LICENSE_METHOD='standalone'

Product choice:

environment variable MAYA_LICENSE='unlimited'

License file override:

environment variable MAYA_ALT_EN is not set

 

Than I reat

 

Than I have read many posts about this problema and I tried to fix it without results...

Now I CAN NOT INSTALL any software trial from Autedesk and I don't know what can I still do.

 

Acutally I deleted all file from Autodesk in

Applications/ Autodesk

in

Library/Applications Support/Autodesk

in

Library/Applications Support/Preferences/com.autodesk.Maya.plist

in

Library/Applications Support/LaunchDaemons


com.autodesk.backburner_manager.plist

com.autodesk.backburner_server.plist

com.autodesk.backburner_start.plist

 

in these folder I deleted the items in bold black.


/Library/Application Support/Autodesk/Adlm
/Library/Preferences/FLEXnet Publisher/FLEXnet/adskflex_00691b00_tsf.data
/Library/Preferences/FLEXnet Publisher/FLEXnet/adskflex_00691b00_tsf.data_backup.001

 

What can I still do to finally reinstall any Autodesk products?

 

Please Help me!

 

 

Many Thanks:



New Member
Theiamania
Posts: 2
Registered: ‎07-05-2012
Message 2 of 3 (603 Views)

Re: Maya 2013 for Mcc OS Installation problems!

07-06-2012 05:37 AM in reply to: Theiamania

this is the first error message:

Autodesk MAya 2013 error "Unable to initialize adlm. Internal error Message: <Error initializing the Usage tracking component.> Error code: <-104>

 

I don't know what I must do more...

New Member
abiemew2
Posts: 2
Registered: ‎06-26-2013
Message 3 of 3 (160 Views)

Re: Maya 2013 for Mcc OS Installation problems!

06-28-2013 10:13 AM in reply to: Theiamania

I have been having the same problem too and I am trying to look up answers and I dont have any. I need help and I am on a pc. Here are some pictures of what my problem is.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube