Installation & Licensing

Reply
New Member
adminlewis
Posts: 1
Registered: ‎03-14-2011
Message 1 of 3 (458 Views)

License on VM

458 Views, 2 Replies
03-14-2011 09:36 AM

Hi,

anyone know if it's legal to work on a vmware virtual machine with Autocad LT installed and licensed by remote desktop on seven ?

 

 

 

--
my blog on windows server and linux
http://predellino.blogspot.com/
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,814
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (437 Views)

Re: License on VM

03-14-2011 12:37 PM in reply to: adminlewis

i think as long as you don't go over your number of licenses purchased i think you should be fine

but i could be wrong

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,538
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 3 (426 Views)

Re: License on VM

03-14-2011 01:43 PM in reply to: adminlewis

I'd have to agree with Darren.  Autodesk supports the installation on virtual machines, especially XP VM for Windows 7 to maintain compatibility with pre Autodesk 2010 released products.  I'd have to say so long as you do not exceed your license use, it'd have to be okay.  The EULA is pretty clear about accessing it remotely though, so remote desktop may not be a supported licensed method in this case.  However, from what I learned at AU2010, that may be changing in the future.

 

 

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube