Installation & Licensing

Reply
Member
clamster96
Posts: 4
Registered: ‎05-01-2013
Message 1 of 6 (307 Views)
Accepted Solution

Installation Window is to large for my screen

307 Views, 5 Replies
05-01-2013 04:47 PM

The AutoCAD 2014 installer window is too large for my screen despite the minimun req. being 1024 x 768.  My computers resolution is 1366 x 768.  I was wondering what i should do.

Mentor
jtbworld
Posts: 181
Registered: ‎08-03-2007
Message 2 of 6 (280 Views)

Re: Installation Window is to large for my screen

05-02-2013 08:24 AM in reply to: clamster96

I've installed on that screen resolution and dont recall any problems. At what point is it too large?

Jimmy Bergmark
JTB World - Software development and consulting
Specialities: AutoCAD, AutoCAD Architecture and Revit
http://www.jtbworld.com

JTB FlexReport - network license reports
http://www.jtbworld.com/jtbflexreport/index.htm
Member
clamster96
Posts: 4
Registered: ‎05-01-2013
Message 3 of 6 (275 Views)

Re: Installation Window is to large for my screen

05-02-2013 09:55 AM in reply to: clamster96

The laucher is too large vertically.  I am unable to see the butons that confirm i want to install/uninstall any autodesk products

Mentor
jtbworld
Posts: 181
Registered: ‎08-03-2007
Message 4 of 6 (269 Views)

Re: Installation Window is to large for my screen

05-02-2013 09:59 AM in reply to: clamster96

Is it any of the windows seen here?

http://www.jtbworld.com/autocad2014.htm#Deployment/setup

If so, click on the image and let me know the link.

If possible take a screenshot yourself and post here.

I've not tried that but do you have Windows text scaling set to other than 100%?

Jimmy Bergmark
JTB World - Software development and consulting
Specialities: AutoCAD, AutoCAD Architecture and Revit
http://www.jtbworld.com

JTB FlexReport - network license reports
http://www.jtbworld.com/jtbflexreport/index.htm
Member
clamster96
Posts: 4
Registered: ‎05-01-2013
Message 5 of 6 (260 Views)

Re: Installation Window is to large for my screen

05-02-2013 11:32 AM in reply to: jtbworld

Idk about the scalin but here is a screenshot.

 

 

Member
clamster96
Posts: 4
Registered: ‎05-01-2013
Message 6 of 6 (256 Views)

Re: Installation Window is to large for my screen

05-02-2013 11:35 AM in reply to: clamster96

I checked my scaling.  It was set to medium (125%).  I set to to the default and this fixed the problem.  Thank you for the help! :manhappy:

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube