Installation & Licensing

Reply
Contributor
Don77
Posts: 11
Registered: ‎12-10-2008
Message 1 of 2 (159 Views)

Install error,Inventor Version 10,after re-install of Windows XP

159 Views, 1 Replies
11-25-2011 02:55 PM

Does anyone have the fix for the issue of setup failure for Inventor Version 10?

The message is Microsoft WSE 2.0 Runtime "error 1001installutilib.dll  unknown error in

corebindTo runtimehost (0x80131700)

 

Inventor 10 has been running since 2007 on this machine. I needed to reformat and reinstall the operating

system. I also did all the microsoft updates to the system before attempting to reinstall Inventor ver 10.0

 

I suspect that inventor no longer recognizes something in the recent updates.

 

We will be upgrading to the current version next year, but I still need this for at least another month or so.

 

Windows XP Pro  Service Pk 3

Inventor Ver. 10

 

Thank You

Don

 

Contributor
Don77
Posts: 11
Registered: ‎12-10-2008
Message 2 of 2 (150 Views)

Re: Install error,Inventor Version 10,after re-install of Windows XP

11-26-2011 07:56 PM in reply to: Don77

uninstall sp3, uninstall netframework 3, & 2,  reinstall inventor,

then do a windows  update. This worked.

 

Thanks

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube