Installation & Licensing

Reply
Contributor
Posts: 12
Registered: ‎10-09-2009
Message 1 of 5 (392 Views)

Impossible d'installer buzzsaw sync

392 Views, 4 Replies
11-29-2012 05:56 AM

Bonjour,

 

Nous ne pouvons pas installer buzzsaw sur un poste de travail avec win7. voici le message d'erreur.

 

Error 1720. There is a problem with this Windows Installer package. A script required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor.  Custom action StopTrayApp script error -2147217407, SWbemServicesEx: Generic failure  Line 19, Column 1, 
=== Logging stopped: 11/29/2012  11:17:23 ===

 

Cordialement

 

Arnold LEDAN

EGIS

Product Support
Posts: 1,309
Registered: ‎06-18-2008
Message 2 of 5 (363 Views)

Re: Impossible d'installer buzzsaw sync

12-05-2012 07:33 AM in reply to: ledan

It maybe with the installer being corrupted in Windows:

 

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8483

 

And...the only thing that I can think of is to check out #1, 3, 5 from this post:

 

http://upandready.typepad.com/up_and_ready/2012/03/general-systems-windows-7-administrator-tips-tric...

 

 



David Lau
Member
Posts: 3
Registered: ‎02-08-2013
Message 3 of 5 (292 Views)

Re: Impossible d'installer buzzsaw sync

02-08-2013 09:15 AM in reply to: ledan

I have the same problem , I tried the solution , it doesn't work.无标题.png

Member
Posts: 4
Registered: ‎02-05-2013
Message 4 of 5 (263 Views)

Re: Impossible d'installer buzzsaw sync

02-28-2013 02:00 PM in reply to: ledan

I have the same issue.  Win7 x64, Intel i7 3.2ghz, 16GB RAM Dell M6700

 

I have tried re-downloading, rebooting, UAC off, Run As Administrator, etc...  any other thoughts?!

Member
Posts: 4
Registered: ‎02-05-2013
Message 5 of 5 (186 Views)

Re: Impossible d'installer buzzsaw sync

03-12-2013 08:20 AM in reply to: nickm

I have also tried running the installer on a FRESHLY imaged system, straight out of the box!  turned off UAC, no AV software instatlled, and 'ran as administrator' - still errors out on running the scripts.

 

can you help please?!?!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube