Installation & Licensing

Reply
Valued Contributor
jwood14
Posts: 53
Registered: ‎08-20-2012
Message 1 of 2 (44 Views)

I got a virus :(

44 Views, 1 Replies
11-14-2013 06:26 AM

I got a virus that screwed up a bunch of things on my computer, like file permissions, program associatively, and some other things like that. My computer is back to normal, but I can't open Inventor, like it wont get past the loading window, 25% loaded and stops running. I bought the design suite back in like June, but all of the other programs show an error saying that I have a soft security key issue...... Any ideas? If I uninstall and reinstall the product design suite, will my files be harmed and will that fix the problem? Can I just run like a repair from the flashdrive?

 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,538
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 2 (40 Views)

Re: I got a virus :(

11-14-2013 07:17 AM in reply to: jwood14

That sucks man. Yeah, you can do a repair.  But you also might need to blow away the activation and reactivate as well.  You might try a system restore to before the virus (if it didn't blow that away) but ultimately, you'll probably have to reinstall.  This will not affect the work you have already done.  So no worries there.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube