Installation & Licensing

Reply
Distinguished Contributor
Jroper
Posts: 148
Registered: ‎09-09-2008
Message 1 of 3 (132 Views)
Accepted Solution

Getting rid of PLIST

132 Views, 2 Replies
08-13-2013 12:22 PM

I still have the PLIST in my license files.  I have upgraded licenses for 2014-2011 for all my Suite products.  I have a few previous products, but they are not suites.  I believe I heard on this message board that the PLIST is obsolete.  Can I get rid of my PLIST?

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,064
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 3 (127 Views)

Re: Getting rid of PLIST

08-13-2013 01:31 PM in reply to: Jroper

Almost certainly.  The PLIST was replaced by the CascadeInfo.cas file and the cascade is now handled that way instead.  I think a lot of people left PLIST in there for the old software compatibility.  It won't hurt anything either way. 

 

Good Luck!

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Distinguished Contributor
Jroper
Posts: 148
Registered: ‎09-09-2008
Message 3 of 3 (121 Views)

Re: Getting rid of PLIST

08-13-2013 02:23 PM in reply to: TravisNave

Thanks.  I'll get rid of it and try it.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube