Installation & Licensing

Reply
Member
schlaf
Posts: 4
Registered: ‎12-03-2012
Message 1 of 2 (375 Views)

Flashplayer not recognized in tutorial video player

375 Views, 1 Replies
12-11-2012 02:03 PM

Hi There,

 

I installed Inventor Professional 2013 on my mac through VMware where it runs on Windows 7. When I try to open a tutorial video (for making the green vase object) it shows me the "install flashplayer" message and does not play the video. I now installed flashplayer 11 about 8 times and restarted windows etc...and the message persists. On a regular Win7 laptop the same procedure works fine. Flasplayer seems to work from the Adobe point of view. After installation it says everything is o.k.

 

Thanks in advance for any advice!

 

 

 

 

 

 

Product Support
david.lau
Posts: 1,350
Registered: ‎06-18-2008
Message 2 of 2 (360 Views)

Re: Flashplayer not recognized in tutorial video player

12-12-2012 11:08 AM in reply to: schlaf

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube