Installation & Licensing

Reply
Member
ssullivant
Posts: 3
Registered: ‎12-07-2000
Message 1 of 6 (127 Views)

Fatal Error Problem

127 Views, 5 Replies
12-07-2000 05:49 AM
Please help - I'm out of ideas.

Specifics: AutoCad 2000, network version, TCP/IP, NT Server, NT 4 Workstation, Workstation is Dell P3.

Problem: I have successfully installed to several machines, similar workstaion configurations, using a silent install from the deployment directory on the server. However, this last uncooperative workstation won't get it. The installation appears to go normally, yet I get this message when trying to start : "FATAL ERROR: Security system (hardware lock or network license)is not functioning or is improperly installed." I know the ADLM is functioning properly because I can turn around to another machine and run Acad. I don't have a hardware lock. Everything seems to be in order. I'm out of ideas.
*Quinn, Tim
Message 2 of 6 (127 Views)

Re: Fatal Error Problem

12-07-2000 05:54 AM in reply to: ssullivant
Can you ping the ADLM server by name from the bad workstation? And vice
versa?

--
Tim Quinn
Norfolk Southern
ssullivant wrote in message
news:ef58a5a.-1@WebX.SaUCah8kaAW...
> Please help - I'm out of ideas.
> Specifics: AutoCad 2000, network version, TCP/IP, NT Server, NT 4
Workstation, Workstation is Dell P3.
>
> Problem: I have successfully installed to several machines, similar
workstaion configurations, using a silent install from the deployment
directory on the server. However, this last uncooperative workstation won't
get it. The installation appears to go normally, yet I get this message when
trying to start : "FATAL ERROR: Security system (hardware lock or network
license)is not functioning or is improperly installed." I know the ADLM is
functioning properly because I can turn around to another machine and run
Acad. I don't have a hardware lock. Everything seems to be in order. I'm out
of ideas.
>
>
*Lozano, Steve
Message 3 of 6 (127 Views)

Re:

12-07-2000 07:14 AM in reply to: ssullivant
Sounds like a Security issue with the Server to Workstation? Rights?
Privledges?
or double chk on the Protocal (TCP/IP).

-Steve
slozano@thencg.com

"Tim Quinn" wrote in message
news:4C5033CF12F17C8E7D360C9E5DBBC81E@in.WebX.SaUCah8kaAW...
> Can you ping the ADLM server by name from the bad workstation? And vice
> versa?
>
> --
> Tim Quinn
> Norfolk Southern
> ssullivant wrote in message
> news:ef58a5a.-1@WebX.SaUCah8kaAW...
> > Please help - I'm out of ideas.
> > Specifics: AutoCad 2000, network version, TCP/IP, NT Server, NT 4
> Workstation, Workstation is Dell P3.
> >
> > Problem: I have successfully installed to several machines, similar
> workstaion configurations, using a silent install from the deployment
> directory on the server. However, this last uncooperative workstation
won't
> get it. The installation appears to go normally, yet I get this message
when
> trying to start : "FATAL ERROR: Security system (hardware lock or network
> license)is not functioning or is improperly installed." I know the ADLM is
> functioning properly because I can turn around to another machine and run
> Acad. I don't have a hardware lock. Everything seems to be in order. I'm
out
> of ideas.
> >
> >
>
Member
ssullivant
Posts: 3
Registered: ‎12-07-2000
Message 4 of 6 (127 Views)

Re:

12-07-2000 09:22 PM in reply to: ssullivant
Didn't try that. I assumed that since I was able to install from the deployment directory that there would be no communication problems.
Member
ssullivant
Posts: 3
Registered: ‎12-07-2000
Message 5 of 6 (127 Views)

Re:

12-07-2000 09:24 PM in reply to: ssullivant
Thanks for the input. I'll put in a call to IT on the security idea.
*Drewes, Niels
Message 6 of 6 (127 Views)

Re:

12-07-2000 09:47 PM in reply to: ssullivant
When you find out what's wrong, please let us know.
I got excatly the same problem:-(

 

Niels


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Thanks
for the input. I'll put in a call to IT on the security
idea.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube