Installation & Licensing

Reply
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,815
Registered: ‎09-13-2007
Message 11 of 14 (107 Views)

Re: FLEXnet Licensing ERROR [-4.321.0]

02-15-2013 08:39 AM in reply to: drulison

i just noticed it also says your using 11.5 in your debug log also

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,815
Registered: ‎09-13-2007
Message 12 of 14 (104 Views)

Re: FLEXnet Licensing ERROR [-4.321.0]

02-15-2013 08:41 AM in reply to: DarrenP

i would update to 11.10 and see if that fixes the isse

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,815
Registered: ‎09-13-2007
Message 13 of 14 (99 Views)

Re: FLEXnet Licensing ERROR [-4.321.0]

02-15-2013 08:44 AM in reply to: DarrenP

i think i see whats going on

the license manager is not seeing any of the suites

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,815
Registered: ‎09-13-2007
Message 14 of 14 (96 Views)

Re: FLEXnet Licensing ERROR [-4.321.0]

02-15-2013 08:45 AM in reply to: DarrenP

thats why you are seeing the -4 error

the license manager isn't seeing anymore licenses because its not seeing the infrastructure suite licenses

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube