Installation & Licensing

Reply
Distinguished Contributor
rgorman
Posts: 198
Registered: ‎11-16-2005
Message 1 of 4 (185 Views)

Express Tools NOT recognized after deployment

185 Views, 3 Replies
09-13-2012 11:49 AM

Look, I've been searching EVERYWHERE for a real and actual answer. I setup a Network deployment, and YES, I selected Install Express Tools. I did a generic setup with default values. It installs perfectly fine and Express Tools respond normally. HOWEVER: as soon as I modified the deployment to look for the EXACT same menu file located in a shared directory instead of the default one, Every tool is not recognized. Even with the shared directory in the support path(s). Is there an arx file or something I can throw in the startup suite to enable the express tools?

 

And YES, I tried "EXPRESSTOOLS", "MENULOAD", "DEMANDLOAD"=3, etc.... "Use custom folders" is also picked. 

 

This is Acad2012, running on 32bit Win 7

Distinguished Contributor
rgorman
Posts: 198
Registered: ‎11-16-2005
Message 2 of 4 (183 Views)

Re: Express Tools NOT recognized after deployment

09-13-2012 12:17 PM in reply to: rgorman

when I try and load an individual command such as "MOVEBAK", I get this in the command line:

 

"Missing 'acetutil.fas, MOVEBAK not loaded"

Product Support
Volker_C
Posts: 215
Registered: ‎10-20-2011
Message 3 of 4 (153 Views)

Re: Express Tools NOT recognized after deployment

09-24-2012 01:25 PM in reply to: rgorman

Hi, have you verified that AutoCAD is loading the correct acetmain.cuix and not the one in the users support folder, "C:\Users\<user login>\AppData\Roaming\Autodesk\AutoCAD 2012 - English\R18.2\enu\Support?" Another thought, does the acetmain.mnl exist in the new location?

 

Cheers!

Volker

Please let us know if your questions have been answered by selecting, "Accept as Solution"



Volker Cocco
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Product Support
Volker_C
Posts: 215
Registered: ‎10-20-2011
Message 4 of 4 (134 Views)

Re: Express Tools NOT recognized after deployment

09-27-2012 03:07 PM in reply to: Volker_C

Hi,

I wanted to check back and see if this issue has been resolved?

 

Cheers!

Volker

Please let us know if your questions have been answered by selecting, "Accept as Solution"



Volker Cocco
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube