Installation & Licensing

Reply
Active Contributor
wgmdev
Posts: 41
Registered: ‎04-16-2008
Message 1 of 4 (2,139 Views)

Error 1606. Could not access network location Autodesk\AutoCAD 2014\R19.1

2139 Views, 3 Replies
01-10-2014 04:26 AM

Problem:-

The following problem is seen when installing AutoCAD 2014.

 

When we run setup.exe of AutoCAD 2014 the following error message is displayed.

“Error 1606. Could not access network location Autodesk\AutoCAD 2014\R19.1.”

 

 

 

 

Resolution:-
The problem is due to a registry location pointing to a non-existent location for the user profile location.

 

Steps to resolve :

  • Go to run.
  • Type ‘regedit’ click ‘ok’. The Registry Editor window opens.
  • Follow the path given below.
  • [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders]
  • Check the location for “Common Documents”, It will be pointing to a non-existent location
  • Eg. "Common Documents"="C:\\Users\\Public\\Documents"
  • Change the value data of common document as:
  • "Common Documents"="d:\\Users\\Public\\Documents" 
  • OR create that non-existent folder
  • Run AutoCAD 2014 setup again
Product Support
david.lau
Posts: 1,351
Registered: ‎06-18-2008
Message 2 of 4 (2,062 Views)

Re: Error 1606. Could not access network location Autodesk\AutoCAD 2014\R19.1

01-16-2014 12:24 PM in reply to: wgmdev

Thanks for the tip/workaround.



David Lau
New Member
RonnySimonsen
Posts: 2
Registered: ‎05-26-2014
Message 3 of 4 (777 Views)

SOLVED (Re: Error 1606. Could not access network location....

05-28-2014 12:35 AM in reply to: wgmdev

Hi!

I did try this because userprofiles is stored on partition D:\

This didn't work, so thats why i asked here in forum.

 

Now i discoverd that the real path is not D:\Users\Public\... but ...\Users\... has been renamed to norwegian ...\Brukere\...

I edit registre to; D:\Brukere\Public\Documents and now it works.

 

This is an error that shouldnt be there at all. Autodesk should be so proffesional to can avoid such error. No other software have this kind og problem!

Autodesk! Fix this!

New Member
gouacht
Posts: 1
Registered: ‎06-16-2014
Message 4 of 4 (537 Views)

Re: Error 1606. Could not access network location Autodesk\AutoCAD 2014\R19.1

06-16-2014 06:13 AM in reply to: wgmdev

Merci for your answers 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube