Installation & Licensing

Reply
*Dolak, William
Message 1 of 1 (77 Views)

Corrupt menu files in R13

77 Views, 0 Replies
12-14-1999 08:11 AM
<<< Message <835ij8$c5l17@adesknews2.autodesk.com> was originally posted to 'autodesk.autocad.r13general' on Tue, 14 Dec 1999 09:02:15 -0500.>>>

Hi,

We're running r13 on 20+ workstations from a file server. Each user has his
or her menus and customization files in a personal directory on the file
server. Lately the menu files have been corrupting; AutoCAD will load but
without the menus. When the menus are restored from tape backup the problem
is temporarily solved, but the problem usually comes back, often within the
hour.

Has anyone else seen or solved this problem?

Thanks
Bill Dolak

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube