Installation & Licensing

Reply
Member
Posts: 3
Registered: ‎11-04-2012
Message 1 of 4 (3,653 Views)

Communication failure problem

3653 Views, 3 Replies
11-04-2012 05:10 PM

Hello

I'm trying to install autocad2013 on windows xp however when i go to run the program a communication failure box pops up. It says download and installation has been inturrupted by a lost connection between the autodesk website and this computer. I turned off my firewall but the problem still persists. Any suggestions?

Thanks

Member
Posts: 3
Registered: ‎11-04-2012
Message 2 of 4 (3,650 Views)

Re: Communication failure problem

11-04-2012 05:32 PM in reply to: danl337

and I have no option of saving the program to my computer, I can only run it on mysystem.

Product Support
Posts: 502
Registered: ‎05-26-2010
Message 3 of 4 (3,578 Views)

Re: Communication failure problem

11-09-2012 12:37 PM in reply to: danl337

danl337,

Hello. You are likely running an install now and trying to install over the internet. You want to do a direct download instead of this, I believe you can change the download method if you log into the sub center.

Take some things into consideration with your download:

If you are on a wireless connection, plug in.

If you are plugged in, plug into a different terminal.

This is a large file, if your bandwidth takes time, you may want to review your computer sleep settings. If your computer goes into hibernation during a long download- you will likely affect your download.

If this is still a download problem at this stage, I would try a different computer terminal, or move to a different network. Currentlyk, the problem is about a computer not able to download a complete file.

Can you give this a look and let me know how you fare?

Thank you for taking part in our community!

 

David Dembkoski

 ADSK_logo_S_black_web.png

Product Support Specialist

Autodesk Product Support

 



David Dembkoski
New Member
Posts: 1
Registered: ‎11-12-2012
Message 4 of 4 (3,529 Views)

Re: Communication failure problem

11-12-2012 04:11 AM in reply to: danl337

I have a same problem with that friend. But I didnt understand.

what did you mean by another terminal. Could you explain more detail

I have windows 8.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube