Installation & Licensing

Reply
New Member
kdooley
Posts: 2
Registered: ‎02-20-2013
Message 1 of 5 (1,708 Views)
Accepted Solution

Civil 3D 2013: Please wait while Windows configures AutoCAD Raster Design 2013

1708 Views, 4 Replies
02-20-2013 08:09 AM

Hello,

 

I am getting this message everytime that I start Civil 3D, or any Autodesk product installed on my computer.  I just recieved a new computer with a new install of the complete Ifrastructure Suite package.  I really only use C3D and regular "vanilla" AutoCAD.

 

This message is cumbersome and adds time to the simple task of just starting up the program.  Out IT guy said that it would display this message just once, the first time when opening C3D, however, it is still doing it everytime I start any Autodesk program.

 

Does this mean there was a bad install for the package?  Can I uninstall Raster Design and still have working C3D, or does C3D need this add-on to have full functionality?

 

I do not even know what Raster Design is, nor do I plan on ever using the product.  Any help is appreciated.

 

I have already gone through and customized my ACAD and C3D to my liking (hours of work) and do not want to have to do all this customization again by reinstalling the entire Suite hopefully.

 

Thanks in advance for any help.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,927
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 5 (1,693 Views)

Re: Civil 3D 2013: Please wait while Windows configures AutoCAD Raster Design 20

02-20-2013 08:50 AM in reply to: kdooley

If you don't use Raster Design, then I'd simply uninstall it then from your suite.  Problem solved.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,156
Registered: ‎09-13-2007
Message 3 of 5 (1,692 Views)

Re: Civil 3D 2013: Please wait while Windows configures AutoCAD Raster Design 20

02-20-2013 08:51 AM in reply to: kdooley
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,927
Registered: ‎01-14-2005
Message 4 of 5 (1,688 Views)

Re: Civil 3D 2013: Please wait while Windows configures AutoCAD Raster Design 20

02-20-2013 08:58 AM in reply to: DarrenP

I guess I am just feeling snarky today, Darren.  :smileyvery-happy:

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
New Member
kdooley
Posts: 2
Registered: ‎02-20-2013
Message 5 of 5 (1,676 Views)

Re: Civil 3D 2013: Please wait while Windows configures AutoCAD Raster Design 20

02-20-2013 01:15 PM in reply to: DarrenP

Thanks, Darren.  I thought that I had opened up everything in the Suite, but apparently I hadn't opended up MAP yet.  After opening up Map, and seeing that configuration run one last time, everything else opens up without the configuration now.  Thanks.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube