Installation & Licensing

Reply
New Member
filipebrandao
Posts: 2
Registered: ‎02-09-2011
Message 1 of 7 (5,036 Views)

Change product key in AutoCad 2011

5036 Views, 6 Replies
02-09-2011 05:15 AM

 

Is there any way i can change the product key? a specific file? a key in the registry? Please, i need help because i have to change the product key of several computers that have a wrong product key.


Thanks for all your help you can give me,

Best Regards,

*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,655
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 7 (5,001 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

02-09-2011 08:06 AM in reply to: filipebrandao

Do you have a local reseller? They are in a position to help with this delicate matter.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,936
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 7 (4,967 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

02-09-2011 02:35 PM in reply to: filipebrandao

Are you referring to the serial number?  And to what purpose do you need to change this key? 

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
New Member
filipebrandao
Posts: 2
Registered: ‎02-09-2011
Message 4 of 7 (4,963 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

02-09-2011 02:43 PM in reply to: filipebrandao

I'm refering to the product key... i need to change because the organization i work bought autocad 2011 but, in the installation, we have entered, by error, a wrong product key.. And now we need to change this product key in 10 computers!!!!

 

 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,936
Registered: ‎01-14-2005
Message 5 of 7 (4,900 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

02-10-2011 08:08 AM in reply to: filipebrandao

Why do you need to change the product key? 

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
New Member
aorbang
Posts: 1
Registered: ‎02-16-2011
Message 6 of 7 (4,748 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

02-16-2011 12:28 PM in reply to: TravisNave

Because he entered the wrong one and now he is not able to make the registration.

Contributor
saoodka
Posts: 17
Registered: ‎03-15-2012
Message 7 of 7 (1,676 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

03-28-2012 03:50 PM in reply to: filipebrandao

I have fallen in the same pit and have found that unistalling-reinstalling is one trivial way to get away with it. Could not find any sophisticated way still.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube