Installation & Licensing

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎09-04-2013
Message 1 of 3 (358 Views)

Autodesk Revit 2013 has stopped working on startup

358 Views, 2 Replies
09-04-2013 03:19 AM

I have the list of things to try....:smileyhappy: 

 

but I am unable to rename this file in Windows 7:

 

C:\ProgramData\FLEXnet\adskflex_*_tsf.data

 

Any suggestions?

 

Thank you.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,583
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 3 (348 Views)

Re: Autodesk Revit 2013 has stopped working on startup

09-04-2013 08:27 AM in reply to: AzaleaTaylor

Why can you not rename the file?

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Product Support
Posts: 502
Registered: ‎05-26-2010
Message 3 of 3 (323 Views)

Re: Autodesk Revit 2013 has stopped working on startup

09-05-2013 08:39 AM in reply to: AzaleaTaylor

AzaleaTaylor,

 

Hello. You would be unable to rename this if a licensing process was still running. If you open Task manager, LMU.exe may be running. Kill the process. This will let you rename the TSF.data file, or reboot and don’t try to start a program.

 

For Revit, you may want to uninstall and reinstall the program. You could have a corrupt installation.

 

Thank you for taking part in our community!



David Dembkoski

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube