Installation & Licensing

Reply
Active Contributor
andre.schoeman
Posts: 30
Registered: ‎08-23-2009
Message 1 of 5 (353 Views)
Accepted Solution

Autodesk 2012 Product - Activate Button Missing

353 Views, 4 Replies
09-13-2011 04:23 AM

Hi there,

 

Just would like to know if there is an update for the follwoing hotfix for the 2012 products, experienced the same on Civil 3D 2012 64 Bit.

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=13401936&linkID=9240818

 

AMD Athlon(tm) X2 Dual-Core QL-65 2.10GHz processor; 3 GB RAM; Windows 7 Professional 64-bit

 

Best Regards,

 

Andre

 

Product Support
david.lau
Posts: 1,349
Registered: ‎06-18-2008
Message 2 of 5 (340 Views)

Re: Autodesk 2012 Product - Activate Button Missing

09-13-2011 01:15 PM in reply to: andre.schoeman

Can you provide a screen capture of the error?



David Lau
Employee
HelenChen-Autodesk
Posts: 113
Registered: ‎08-10-2008
Message 3 of 5 (334 Views)

Re: Autodesk 2012 Product - Activate Button Missing

09-13-2011 06:51 PM in reply to: andre.schoeman

Hello,

 

If your problem is just the issue you mentioned in the subject title - Autodesk 2012 Product - Activate Button Missing, see below post to see whether it can be helpful:

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=6404339&linkID=9240617

 

Otherwise, please share with us more about what problems you have and any screenshot does helpful for us to understand your problem. Thank you.

 

Regards,

Helen

Active Contributor
andre.schoeman
Posts: 30
Registered: ‎08-23-2009
Message 4 of 5 (323 Views)

Re: Autodesk 2012 Product - Activate Button Missing

09-13-2011 10:37 PM in reply to: HelenChen-Autodesk

Good morning,

 

Attached is the screenshot, and will give feedback later today if this solution resolved the problem.

 

Thanks for the help.

 

Best Regards,

 

Andre

Product Support
david.lau
Posts: 1,349
Registered: ‎06-18-2008
Message 5 of 5 (312 Views)

Re: Autodesk 2012 Product - Activate Button Missing

09-14-2011 06:16 AM in reply to: andre.schoeman

Please create a new user account with ADMIN and UAC turned off.  This is very odd.  I looks like a permissions issue and the wizard can't view the files.



David Lau

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube