Installation & Licensing

Reply
Active Member
lauren.n.willoughby
Posts: 8
Registered: ‎06-03-2014
Message 1 of 18 (171 Views)

AutoCAD 2014 can't import license using License Transfert Utility

171 Views, 17 Replies
06-03-2014 02:18 PM

Hello,

 

I've been trying to import my license into a new computer from a laptop after exporting it and uninstalling Maya 2012. Now I want to intstall Maya 2014 onto a new computer, but it won't even let me sign in to import the liscense. I click on the Sign In icon on LSU and then it just closes out. I don't know what I'm missing or what I'm doing wrong. Could it be that or something with my computer?

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,201
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 18 (147 Views)

Re: AutoCAD 2014 can't import license using License Transfert Utility

06-04-2014 06:14 AM in reply to: lauren.n.willoughby

you can't use a previous version serial number with a new version of product

every new release requires a new serial number and product key

Active Member
lauren.n.willoughby
Posts: 8
Registered: ‎06-03-2014
Message 3 of 18 (142 Views)

Re: AutoCAD 2014 can't import license using License Transfert Utility

06-04-2014 07:19 AM in reply to: DarrenP

How can I get a new serial # and license key? It only gives me the same one and I'm not sure it'll let me punch in the new one even if I did(on the activate page that is.)

Active Member
lauren.n.willoughby
Posts: 8
Registered: ‎06-03-2014
Message 4 of 18 (120 Views)

Re: AutoCAD 2014 can't import license using License Transfert Utility

06-11-2014 07:55 AM in reply to: lauren.n.willoughby

Is there any way I can get a new license key number and serial number so that I can use Maya 2014?

 

Community Manager
jessica.t
Posts: 1,243
Registered: ‎02-28-2012
Message 5 of 18 (114 Views)

Re: AutoCAD 2014 can't import license using License Transfert Utility

06-11-2014 10:54 AM in reply to: lauren.n.willoughby

Hi Lauren,

 

Apologies for all the trouble you've experienced with trying to transfer your license. Your best work around would be to just complete a fresh installation on the new computer. If the export fails, that is your best option. Re-download Autodesk Maya 2014 on to your new machine with the same serial number but this product key 657F1.

 

If you have any other questions please let us know. Thank you!



Jessica Thrasher
Active Member
lauren.n.willoughby
Posts: 8
Registered: ‎06-03-2014
Message 6 of 18 (106 Views)

Re: AutoCAD 2014 can't import license using License Transfert Utility

06-13-2014 12:33 PM in reply to: jessica.t
I tried re-downloading it, with the same serial # and the product key you
mentioned, but it's not working. How can I do a fresh installation? I'm not
even sure how to completely uninstall Autodesk Maya 2014 off my new
computer.
Community Manager
jessica.t
Posts: 1,243
Registered: ‎02-28-2012
Message 7 of 18 (101 Views)

Re: AutoCAD 2014 can't import license using License Transfert Utility

06-13-2014 03:38 PM in reply to: lauren.n.willoughby

Hi @lauren.n.willoughby,

 

Please see this page on how to remove an Autodesk product from your Windows operating system for further details on the clean uninstall. If you need further assistance just let us know!



Jessica Thrasher
Active Member
lauren.n.willoughby
Posts: 8
Registered: ‎06-03-2014
Message 8 of 18 (97 Views)

Re: AutoCAD 2014 can't import license using License Transfert Utility

06-13-2014 09:18 PM in reply to: jessica.t
I need to uninstall it off an iMac computer. Are there steps to do it like
that?
Community Manager
jessica.t
Posts: 1,243
Registered: ‎02-28-2012
Message 9 of 18 (82 Views)

Re: AutoCAD 2014 can't import license using License Transfert Utility

06-20-2014 11:34 AM in reply to: lauren.n.willoughby

Hi Lauren,

 

Sorry about that, I should have asked your operating system before sending you the information. I found this article on clean uninstalls for Macs. I hope that helps!



Jessica Thrasher
Active Member
lauren.n.willoughby
Posts: 8
Registered: ‎06-03-2014
Message 10 of 18 (73 Views)

Re: AutoCAD 2014 can't import license using License Transfert Utility

06-21-2014 01:47 PM in reply to: jessica.t

Ok, I think that article help. Now how can I do a complete fresh installation? Again every time I've tried before it installed fine, then it gives me the Error message and it won't open saying it can't read the licensing then when I try to import the license into my new iMac, and I click import, it just closes out and does nothing. Is there something else I should do first? I just want to know before I try this again.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube