Installation & Licensing

Reply
Distinguished Contributor
jmcadres
Posts: 127
Registered: ‎11-18-2003
Message 1 of 1 (55 Views)

Auth codes not found for Civil/Survey

55 Views, 0 Replies
03-06-2001 10:06 PM
New client install on network. Lddt2i/Civil2i/Survey2i/CadOverlay all floating licenses. NT4.0 SP6. Land Dev and Cad Overlay run fine from the client workstations. However, when a Civil or Survey command is invoked, prompting a license request from ADLM, user is asked for an authorization code. When log is reviewed, there is no record of a request for a license. LDDT2i has Service Pack2 installed, Civil has Service Pack2 installed. I'm curious as to why the Land Dev licenses are ok, but the Civil/Survey license requests aren't recognized. Thanks.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube