Installation & Licensing

Reply
New Member
arcint
Posts: 2
Registered: ‎01-02-2014
Message 1 of 4 (134 Views)

Attempting to add licenses to use network license manager, getting error 1

134 Views, 3 Replies
01-02-2014 03:12 PM

I am attempting to enter our valid licenses so I can generate a Network Licensing File, and continually get "The serial number you entered is not valid. Try again. (1)" regardless of which license number I enter.  These are licenses purchased legitimately from a valid Autodesk seller, ideate, so I know they are not invalid...  What gives?  Why is it so hard to get support from you guys anymore, too?

Community Manager
jessica.t
Posts: 1,148
Registered: ‎02-28-2012
Message 2 of 4 (129 Views)

Re: Attempting to add licenses to use network license manager, getting error 1

01-02-2014 03:56 PM in reply to: arcint

Hi Aileen! Welcome to the Autodesk Community!

 

I apologize that it has been difficult for you to get assistance but we're here to help!

 

I looked up your email address and found that you are associated to four AutoCAD 2014 standalone licenses which would not be compatible with a networked license file. If you could please send me a private message with your serial number information it would be greatly appreciated. Or please contact our Licensing Assistance team for immediate resolution.

 

Thank you very much!



Jessica Thrasher
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,156
Registered: ‎09-13-2007
Message 3 of 4 (88 Views)

Re: Attempting to add licenses to use network license manager, getting error 1

01-06-2014 07:10 AM in reply to: jessica.t

you may want to contact Ideate since that is where you bought the software from to make you sure you actually bought network licenses and not standalone licenses

New Member
arcint
Posts: 2
Registered: ‎01-02-2014
Message 4 of 4 (77 Views)

Re: Attempting to add licenses to use network license manager, getting error 1

01-06-2014 09:36 AM in reply to: arcint

This was taken care of from this perspective, however even as standalone, the licenses are marked as invalid.  I am currently working with ideate to figure this out.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube