Installation & Licensing

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎05-02-2012
Message 1 of 3 (72 Views)

Architecture 2012 Installation

72 Views, 2 Replies
05-02-2012 08:38 AM

I just downloaded the Architecture 2012 file onto my Window 7, i5, 500GB HD with 512 MB graphic card computer.  When I double-click the file, it asks me what program do I want to open the file with.  How do I activate the software?????

Contributor bec
Contributor
Posts: 17
Registered: ‎05-04-2009
Message 2 of 3 (71 Views)

Re: Architecture 2012 Installation

05-02-2012 08:43 AM in reply to: sethschweitzer

hmm...  contact ur reseller for a code..  ur autocad has ONE file...  mine has lots

 

 

 

 

 

Edited by
Discussion_Admin

 

 

 

 

 

 

 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,515
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 3 (44 Views)

Re: Architecture 2012 Installation

05-02-2012 02:42 PM in reply to: sethschweitzer

Sounds like you didn't get all the parts.  You should have a .exe to run and possibly some .rar files.  Did you acquire the software by legal means?

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube