Installation & Licensing

Reply
Valued Contributor
mike.burke
Posts: 75
Registered: ‎06-30-2002
Message 1 of 1 (279 Views)

Adding new Civil 3D 2014 Country Kits to Network Deployment not working

279 Views, 0 Replies
07-08-2013 05:13 PM

There are new versions of Civil 3D 2104 country kits for ANZ and South Africa, both ending with _V1.

 

I have created a brand new network deployment, added both of them using the "Add Content..." button. I have not selected the default ANZ Content or RSA Content. See attached screen capture.

 

Installing from the deployment does not install any V1 shortcuts or content.

 

I checked the deployment folder. It has not the added V1 content to its files.

 

I have edited the network deployment and it does not show the V1 content in the "Select Content" area.

 

What the heck is going on? How do I use the new V1 version of these country kits in a network deployment, without having to hack the actual deployment itself?

 

 

BTW, I have manually added these country kits to an exisiting install, so I know they actually work.

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube