Installation & Licensing

Reply
New Member
thooper559
Posts: 1
Registered: ‎04-04-2013
Message 1 of 2 (117 Views)

Activation problem

117 Views, 1 Replies
04-04-2013 02:31 PM

Hi,  My activation code does not work. 

 

I get "Error assigning serial number to product: This is an operation implementation generated fault"

 

I have tried two accounts now with different e-maill addresses but it still doen not activate.

 

An ideas??

 

Many thanks

 

Community Manager
philip.s
Posts: 2,374
Registered: ‎09-27-2011
Message 2 of 2 (92 Views)

Re: Activation problem

04-04-2013 05:09 PM in reply to: thooper559

Hello Tony!

 

It could be a fluke that both accounts have the same issue, but would actually recommend trying to utilize the Autodesk Students Facebook site as a workaround. 

 

Can you please let us know if that is an option / works for you?



Philip Schmelzer

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube