Installation & Licensing

Reply
New Member
whiteferg
Posts: 1
Registered: ‎12-22-2012
Message 1 of 3 (356 Views)

Activating Autocad LT 13 on Vista - Request Code

356 Views, 2 Replies
12-22-2012 12:07 PM

Cannot access a Request Code after installing program.  Two options given to find it, don't work - is it because I have Windows Vista???????? Have an Activation Code - does this mean a Request Code has been given - but how do I get it?

*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,650
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (333 Views)

Re: Activating Autocad LT 13 on Vista - Request Code

12-24-2012 06:18 AM in reply to: whiteferg
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,936
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 3 (301 Views)

Re: Activating Autocad LT 13 on Vista - Request Code

12-26-2012 11:25 AM in reply to: whiteferg

Because of the lack of support for Vista, activation issues are often the biggest problem.  Your best bet is to disable UAC and Run As... Administrator.  You might have luck changing the compatibility mode to Windows XP3. 

 

Otherwise, you will have to install on Windows XP or Windows 7.  Sorry.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube