Installation & Licensing

Reply
Active Member
Doug
Posts: 8
Registered: ‎01-08-2001
Message 1 of 1 (51 Views)

2000i looking for 2000 path

51 Views, 0 Replies
09-15-2000 11:33 AM
I,m installing 2000i on local drives from a deployment disk which will ping a network license. Ocassionally, 2000i will display a message upon installation that it can not load the menus. I've found that this is an indication that the file paths are looking for a "2000" folder instead of "2000i". Sometimes both paths will be displayed, identical except the "i" is missing in one path(tools>options>files). Where only the "2000" path exist and I edit it to the correct directory, it displays a message that the directory doesn't exist, (it does) do you still want to change it?. say yes, and when I try to apply it it says "if the folder doesnt exist its going to revert back to the original settings", which it does, which don't exist. Even if I could correct the paths under tools options, I have 200 installs to do.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Up & Ready Blog

Boldly Install, Configure and Deploy Autodesk Software.

AutodeskHelp Blog

Your one-stop shop for the latest solutions, breaking news, and behind the scenes access to the world of Autodesk support.

Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube