Infrastructure Map Server General

Reply
New Member
karthik.c516
Posts: 2
Registered: ‎06-19-2011
Message 1 of 3 (224 Views)

cusatomization in flexible layout

224 Views, 2 Replies
07-19-2011 06:40 AM

i've two buttons in my aspx page for exporting my map to .kml. i added them in my basic layout.

i want them to be added to main toolbar in my flexible layout.

can that be done in flexible layout?

Valued Mentor
Posts: 269
Registered: ‎10-06-2008
Message 2 of 3 (221 Views)

Re: cusatomization in flexible layout

07-19-2011 07:11 PM in reply to: karthik.c516

Flexible layouts have InvokeScript and InvokeURL widgets too.

 

Just create an InvokeURL widget with the same parameters as the command in your basic layout and attach it to the main toolbar of your flexible layout

 

- Jackie

New Member
karthik.c516
Posts: 2
Registered: ‎06-19-2011
Message 3 of 3 (217 Views)

Re: cusatomization in flexible layout

07-19-2011 09:50 PM in reply to: jackie.ng

thanks for the reply, but i cannot find any invokeurl in flexible layout. all i could found is create flyouts.

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community